Ubytování
  Apartmány
  Lázně
  Rezervace
  Okolí penzionu
 

 

Apartmány Villa Christiana

Lužická 395/6
353 01 Mariánské Lázně
Tel.: +420 354 624 161

Mobil: +420 602 493 038
E-mail:
info@villa-christiana.cz



historie - současnost - prameny

 


 

 

Informace o zpracování osobních údajů

Identifikace společnosti:
HEKA spol. s r.o.
Lužická 395/6
35301 Mariánské Lázně
IČO: 48029513

Vypracováno: 24.10.2018

Společnost HEKA spol. s r.o. je zapsána v Obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni spis. zn. C 14388, informuje tímto o zásadách a principech, na základu kterých jako správce osobních údajů v souvislosti s poskytováním svých ubytovacích služeb nakládá s osobními údaji svých klientů ve smyslu § 4 písm. j) zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a v návaznosti na GDPR - NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob.

Firma HEKA spol. s r.o. jako správce osobních údajů (dále také jen „správce“) v souvislosti s poskytováním ubytovacích služeb vyžaduje poskytnutí následujících osobních údajů ubytovaných osob:

  • jméno a příjmení
  • adresa místa trvalého pobytu nebo místa trvalého bydliště v zahraničí
  • datum narození
  • e-mailová adresa
  • telefon

Tyto údaje správce vyžaduje a zpracovává pouze u klientů, u kterých dojde k souhlasu s rezervací pobytu v konkrétním termínu. U klientů, kteří pobyt pouze poptávají, a nedojde následně k rezervaci a zaslání zálohové faktury, osobní údaje správce nevyžaduje a nezpracovává.

Účel zpracování osobních údajů

Firma HEKA spol. s r.o. jako správce osobních údajů v souvislosti s poskytováním svých služeb shromažďuje, zpracovává a uchovává za podmínek a v mezích stanovených platnou právní úpravou osobní údaje subjektu údajů k těmto účelům:

  • Pro splnění právní povinnosti je správce povinen vyžadovat údaje 1) – 3) podle obecně závazné vyhlášky č. 1/2016 o místních poplatcích v platném znění.
  • Pro účely oprávněných zájmů poskytovatele ubytování pak správce od klientů vyžaduje e-mailovou adresu a telefonní číslo. Tyto údaje jsou nutné pro efektivní komunikaci mezi klienty a ubytovatelem.
  • Správce nepoužívá osobní údaje klientů k zasílání reklamních nabídek.

Doba zpracování

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu nezbytně nutnou k zajištění vzájemných práv a povinností, tj. vždy minimálně do doby ukončení pobytu, a dále pak po dobu, po kterou je správce povinen/oprávněn ty které údaje uchovávat podle GDPR a dalších obecně závazných právních předpisů.

Zpracování osobních údajů

a) Zpracování

Zpracování osobních údajů probíhá manuálně, a to v elektronické nebo listinné podobě, vždy při vysokém technickém, organizačním a personálním zabezpečení ve smyslu požadavků GDPR.

Do kontaktu s osobními údaji klientů přicházejí pouze jednatelé společnosti správce a následně orgány, které tyto údaje vyžadují ze zákona (např. Městský úřad v Mar.Lázních, cizinecká policie).

Zpracovávání provádějí pouze jednatelé společnosti správce osobně.

b) Uložení

Pro efektivní komunikaci s klienty jsou uchovávány osobní údaje: jméno a příjmení, adresa, e-mail a telefon. Ty jsou uloženy v elektronické podobě se zabezpečením.

Data narození jsou zaznamenány a uchovávány v elektronické podobě se zabezpečeným uložením.

c) Archivace

Údaje jsou uchovávány po dobu 6 let následujících po roce provedení zápisů v souladu se splněním zákonné povinnosti dle zákona 565/1990 Sb. ve znění pozdějších předpisů.

Práva subjektu údajů

Subjekt údajů má veškerá práva přiznaná nařízením GDPR a dalšími právními předpisy.

Veškeré výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány a uchovávány v souladu s podmínkami GDPR a nejsou zpřístupněny nebo poskytovány jakýmkoliv dalším osobám s výjimkou případné kontroly ze strany obce, pro kterou jsou vybírány místní poplatky.

Za firmu HEKA spol. s r.o.
jednatel společnosti
Rostislav Hulena

Copyright 2015, Apartmány Villa Christiana - Mariánské Lázně, všechna práva vyhrazena...
Informace o zpracování osobních údajů